Invoicing Process Manager - EY Suomi [Finland]


 

$ads={1}

Oletko innostunut työskentelystä kansainvälisessä asiantuntijatiimissä kasvavan liiketoiminnan parissa, jossa tilanteet muuttuvat nopeastikin? Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiisi työpaikka, jossa yhdistyvät monipuoliset työtehtävät, kasvaminen asiantuntijana, työskentely yhdessä muiden ammattilaisten kanssa? Haluaisitko tehdä töitä tärkeässä roolissa prosessin kehittäjänä ja controllerina? Jos vastasit kyllä, lue lisää ja jätä meille hakemuksesi viimeistään 20.8.2023!

Mistä työssä on kyse?
Olet tärkeä osa iloista ja huumorintajuista tiimiämme. Tehtävänäsi on tehostaa, kehittää ja ylläpitää Suomen EY:n vero- ja lakipalveluiden koko projektinhallinnan ja laskutuksen prosessia. Sidosryhmiäsi ovat mm. kansainvälinen EY:n taloushallinto, EY:n omat off shore yksiköt Intiassa ja Puolassa, Suomessa toimivat asiantuntijatiimit ja tiimiassistentit. Toimit pitkäjänteisessä työssäsi tulkkina järjestelmien ja ihmisten välillä. Osallistut partnereiden kokouksiin vastuualueenasi talouden projektihallinta ja laskutus.

Joustavassa työskentelymallissamme sinulla on mahdollisuus työskennellä sekä toimistolla että etänä. Sinulla on vapaus itse päättää, missä ja miten työskentelet, mutta koemme merkityksellisenä yhteiset hetket, joten pidämme usein kokouksia myös toimistolla.

Mitä toivotte minulta?
- Aikaisempi kokemus taloushallinnon asiantuntijatehtävistä (vähintään 2 - 5 vuotta), sisältäen ylläpito- ja kehitystyötä laskutusprosessin parissa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- Organisointi- ja projektinhallintataitoja
  • Controller osaamista ja jämäkkää otetta ohjata tiimejä ja niiden vetäjiä projektinhallinnassa
  • Hyviä excel-taitoja

Olet työskentelytyyliltäsi tarkka, vastuullinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja ja suhtaudut muuttuviin tilanteisiin positiivisella asenteella. Lisäksi nautit uusien asioiden oppimisesta, etkä pelkää ottaa vastaan haasteita. Eduksi katsomme SAP-järjestelmän tuntemuksen.

Miksi minun kannattaa hakea töihin EY:lle?
Pääset kehittymään prosessin kehittäjänä ja ylläpitäjänä ja pääset rakentamaan rooliasi juuri itsesi näköiseksi. Olet oman työsi asiantuntija ja pääset ottamaan vastuuta monipuolisessa roolissasi. Pääset tekemään yhteistyötä myös pohjoismaisten ja palvelukeskusten kollegojen kanssa, mikä tuo työrooliisi ja -päiviisi kansainvälisiä mahdollisuuksia ja huippuasiantuntijoiden tuen.

Panostamme laajasti työntekijöidemme hyvinvointiin ja haluamme, että jokainen työntekijämme kokee olonsa tervetulleeksi rentoon ja välittävään työyhteisöömme. Yli 90 % työntekijöistämme kokee henkilöstökyselymme mukaan voivansa olla oma itsensä EY:llä. Pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi monipuolisten projektien ohella myös laajojen koulutusmahdollisuuksien kautta. Tarjoamme työntekijöillemme esimerkiksi mahdollisuuden suorittaa MBA-tutkinnon veloituksetta kumppanimme kautta. Saat lisäksi käyttöösi yli 50 työsuhde-etuamme. Tarjoamme ePassin kautta perinteisen lounasedun lisäksi työmatkaedun sekä Flex-edun, jota voit käyttää kulttuuriin, liikuntaan ja hyvinvointiin. Laajan työterveyshuollon ohella työntekijämme pääsevät osallistumaan EY:n tukemiin henkilöstökerhoihin ja ammattitaitoiset coachimme ovat tukemassa hyvinvointia, työn ja vapaa-ajan tasapainottamista sekä urakehitystä.

Kiinnostuitko?
Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi 20.8.2023 mennessä urasivujemme kautta. Hakeminen meille on helppoa: liität mukaan vain CV:n, hakemuskirjeen ja täydennät yhteystietosi lomakkeelle. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme potentiaalisten ehdokkaiden kanssa heti hakemusten saavuttua. Tarkistamme ehdokkaiden työnteko-oikeuden rekrytointiprosessin aikana.

Miten haku etenee?
  • Esikarsinnan jälkeen kutsumme valitut henkilöt haastatteluun. Tavoitteena on tutustua paremmin sinuun, aiempaan kokemukseen sekä odotuksiisi. Pääset myös kuulemaan lisää EY:stä, tiimistä ja roolista.
  • Haastattelukutsun yhteydessä lähetämme sinulle lyhyet pelilliset kykytestit (palveluntarjoajana HireVue), jotka tulee suorittaa ennen ensimmäistä haastattelua.
  • Ensimmäisen haastattelun jälkeen valitut henkilöt kutsutaan toiseen haastatteluun, jossa pääset kuulemaan lisää meistä ja siitä, onko tämä juuri se oikea mahdollisuus sinulle.

Jos sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessista tai tarvitset mitä tahansa tukea, voit olla yhteydessä: [email protected]

Tule kanssamme rakentamaan paremmin toimivaa maailmaa!

At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.

If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.

EY Building a better working world

EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.

Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.

Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

The exceptional EY experience. It's yours to build.

Apply now: https://careers.ey.com/job-invite/1442058/

Yhteystiedot: Kts. tiedot työpaikkailmoituksesta
Työpaikan osoite: Korkeavuorenkatu 32-34, 00100 Helsinki
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 20.08.2023 20:59
Jätä hakemus: https://careers.ey.com/job-invite/1442058/
Ilmoitus jätetty: 17.07.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 5d8cbb15-7161-4d25-ad15-403c102e60f2

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


EY
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.07.2023

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال