UX DESIGNER [Sweden]


 

Vagabond Shoemakers är ett av Europas ledande modevarumärken som står för kvalitet och en hållbar livsstil. Nyckeln till framgång är våra medarbetare och kompetens inhouse, och under mottot Always a we jobbar vi med alla steg i värdekedjan från designidé till distribution ut mot slutkund. Det globala huvudkontoret ligger i Varberg och med produktionskontor i Ho Chi Minh och showroom i New York, Köpenhamn och Berlin.

Vi söker nu en erfaren UX Designer till vårt online team som ansvarar för försäljning mot slutkunden världen över och som, vid sidan av design & produktion, är vår största och mest expansiva avdelning. Välkommen att bli en del av ett prestigelöst team av projektledare, utvecklare, merchandisers, controllers och performance marketing specialister som tillsammans levererar en stark kundupplevelse.

Ditt ansvar blir att applicera vår grafiska varumärkesprofil på vagabond.com på bästa möjliga sätt. Vidare blir du teamets expert på de senaste digitala trenderna, och är den som samlar insikter från kunder och användare genom A/B-tester. I nästa steg omvandlar du behov och insikter till wireframes, prototyper och visuella skisser för effektiv kommunikation.

Kvalifikationer:

  • Minst 2 års erfarenhet av arbete som UX Designer
  • Van användare av verktyg som Sketch, Adobe XD, Figma eller liknande
  • Erfarenhet av att samla insikter från kunder och användare genom A/B-tester, Google Analytics (GA4), Hotjar, undersökningar, användarintervjuer, användartester och analys av prestandamätare mm.
  • Förmåga att omvandla behov och insikter till wireframes, prototyper och visuella skisser för att effektivt kommunicera idéer och tankar
  • Erfarenhet av att delta i researcharbete inför kommande sajtförändringar och förbättringar
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska som är vårt koncernspråk

Meriterande:

  • Erfarenhet av e-handel, webbutveckling och Episerver/Optimizely
  • Erfarenhet av grafisk programvara

Vi tror att du är en noggrann och strukturerad person som trivs med att jobba både självständigt och tillsammans med övriga i ditt team. Om du har en passion för design i kombination med ett analytiskt och datadrivet arbetssätt, tror vi att du kommer att trivas och utvecklas hos oss!

Övrig information
Tjänsten är en heltidstjänst och vi önskar tillträde så snart som möjligt. Placering är på vårt huvudkontor i Varberg, fem minuters gångväg från tågstationen. Vi vill ha din ansökan senast den 5 juni, 2023, men gärna tidigare då intervjuer sker löpande.

Har du frågor? - Välkommen att kontakta vår CTO Kristoffer Sörquist på kristoffer.s@vagabond.com.

Om oss
Vagabond Shoemakers är ett modevarumärke som designar och producerar cirka 1,5 miljoner par skor och accessoarer årligen. Våra produkter säljs på mer än 40 marknader över hela världen, inklusive Skandinavien, Tyskland, Storbritannien och USA. Varumärket visas i vår egen officiella webbutik, konceptbutiker, shop-in-shops och vi har även en framträdande plats i noga utvalda multi-brand butiker.


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال