Sous Chef (Breakfast & A La Carte) [Turkey]


 
  • Ürünlerinin standartlara göre hazırlığını, üretimini ve takibini yapmak.
  • Sipariş listesini hazırlamak, satın alınan gıda malzemelerinin kalite kontrolünü yapmak ve gelen malzemede sorun var ise yöneticisine rapor etmek
  • Stoklarını kontrol etmek ve ihtiyaçları yöneticisiyle paylaşarak, tamamlanmasını sağlamak
  • Bölümünde kullanılan malzemelerin depolama ve saklama koşullarının prosedürlere, talimatlara uygun olarak yerine getirmek, getirilmesini sağlamak.
  • İş sağlığı ve güvenliği, kalite, gıda güvenliği ve hijyen standartlarına uymak.

İş Türü: Tam zamanlı

Maaş: 12.000,00TRY - 15.000,00TRY aylık

$ads={1}

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال