- Kafeterya bölümü için pasta, börek vb. ürünler yapabilen,
- Yemekhaneyi hijyen kurallarına uygun bir şekilde temiz tutarak, mutfak araç, gereçlerini korumak ve kollamak, mutfak dışına çıkan araç gereçlerin takibini yapmak,
- Mutfak malzemesi ve gıda stoğunun takibini yapmak, eksik malzemelerin temini için idareye talepte bulunmak
- Gelen gıda maddelerinin tasarruflu kullanımını sağlayarak, zayi edilmesini önlemek
- Takım arkadaşları ile uyum içerisinde çalışabilmek
- İşçi sağlığı ve iş güvenliği prosedürlerine uymak
- Amirinin kendisinden isteyeceği diğer görevleri yapmak
- Kafeteryadan servise sunulacak gıdaların hazırlanması ve saklanmasını sağlamak Kafeterya servisi yapan personelin izinli olduğu gün kafeterya personelinin görevini yapmak
- Ara öğünleri hazırlamak ve servis edilmesine yardımcı olmak
- Yemeklerin sağlık koşullarına uygun, yeterli miktarda pişirilmesi sonrası servis hizmetlerine yardımcı olmak
- Günlük yemeğin tat, lezzet ve diğer kontrollerini yapmak
- Gelen gıda vb ürünlerin uygun koşullarda saklanmasını sağlamak
- Diğer şubelere gidecek yemeklerin uygun koşullarda taşınmasına yardımcı olmak
İş Türü: Tam zamanlı
.