Apulaisvastaava hoitaja Terveyskeskus Mehiläinen Hervantaan [Finland]


 
Terveyskeskus Mehiläinen Tampere Hervanta Duo
21.8.2023
kokoaikainen
Lisätietoja
Tampere, Pietilänkatu
Hae paikkaa

Pietilänkatu 2
View larger map

Keyboard shortcuts
Map data ©2023
Terms of Use
Report a map error

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia –meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Mehiläisellä pääset tekemään merkityksellistä työtä huippuammattilaisten keskellä - laatu edellä. Pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo yli 100 vuoden ajan.

Haemme sairaanhoitajaa/ terveydenhoitajaa/ kätilöä apulaisvastaavan hoitajan tehtävään, vakituiseen työsuhteeseen Mehiläisen Hervannan terveyskeskukseen.

Elämä tehtävänä - Sairaanhoitaja - YouTube

Tule tekemään työtä Terveyskeskus Mehiläinen Hervantaan ainutlaatuiseen ja mielenkiintoiseen työympäristöön potilaiden parhaaksi.

Työnkuva on monipuolinen ja muuttuva, ja siihen kuuluu terveyskeskuksen eri toimintoja, esim. päivystysvastaanottoa, avovastaanottoa, puhelin- ja toimistotyötä. Hoitajan rooli on meillä hyvin tärkeä ja vastuullinen, ja työyhteisön jäsenet toimivat tasavertaisina työkavereina. Tässä työssä tarvitset hyvää kliinistä osaamista, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, reipasta asennetta, avarakatseisuutta ja tiimihenkeä sekä kykyä sietää painetta ja keskeneräisyyttä. Apulaisvastaavan hoitajan työssä tulet tekemään yhteistyötä vastaavan hoitajan ja lääkärin kanssa. Työ sisältää hallinnollista työtä n. kerran viikossa, johon kuuluu esim. työvuorosuunnittelua. Kokemus vastaavista työtehtävistä on eduksesi, mutta perehdytämme sinut työhösi hyvin ja saat koko mukavan työyhteisömme tuen.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja, joka tarkoittaa meille sitä, että haluamme että työ ja vapaa-aika on hyvin yhdistettävissä ja työntekijät saavat vaikuttaa itse työskentelyynsä. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Meillä Hervannassa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimimme on iloinen ja puhallamme yhteen hiileen. Nyt on tarjolla haastava, mielenkiintoinen ja monipuolinen työ.

Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Toivomme, että sinulla on myös LOVE: t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa. Kielitaito suomi, ruotsi ja englanti.

Hae tehtävää viimeistään 10.9.2023 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme tehtävän sopivan ehdokkaan löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Linda Välimaa, vastaava hoitaja, 040 8095245, linda.valimaa@mehilainen.fi (Arkisin klo 8-15)

Sari Kauppinen-Hankaa, resurssipäällikkö, 040 1256348, sari.kauppinen-hankaa@mehilainen.fi (Arkisin)

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال