Service Accountmanager Industriële Automatisering [Netherlands]


 
Als Service Accountmanager werk je bij een afdeling die advies, training en ondersteuning verleent op het gebied van automatisering en digitalisering aan Nederlandse klanten in de industrie. Het is jouw taak om te zorgen dat ons portfolio succesvol is én blijft. Dat doe je door ons team te ondersteunen in het identificeren van kansen en het ontwikkelen van groeiscenario’s bij bestaande en nieuwe klanten.

$ads={1}


Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van verschillende services, hierbij kun je denken aan service life cycle management, predictive maintenance en data driven services. Siemens is een partner in verschillende markten, bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, waterzuiveringsbedrijven en de farmaceutische industrie.
In deze functie is het opbouwen van duurzame relaties belangrijk. Dat betreft eindklanten, maar ook machinebouwers, systeem integratoren en distribiteurs. Je bent continu in gesprek over de uitdagingen die er spelen bij organisaties en zet jouw kennis van het serviceportfolio in om ondersteuning en oplossingen te bieden. Je adviseert en ondersteunt, niet alleen in techniek, maar ook in opleidingen, coaching en servicegerelateerde zaken.

Je komt terecht in het team van 26 collega’s dat wordt begeleid door Marta. Zo heb je contact met Jaap en Meike - beiden ook accountmanagers- en Robin als team lead van de (field service) engineers en consultants. Daarnaast spreek je vaak met onze productspecialisten en Service Delivery Managers, maar ook met de collega’s van Siemens Trainingen en de binnendienst. Ook wordt er verwacht dat je actief samenwerking zoekt met sales collega’s in andere specialisaties, zoals Vertical, Territory en OEM sales.

Over Siemens
Industry 4.0, Big Data, The Internet of (Every)Thing(s), Smart Industry. Al deze termen zijn van toepassing op de wereldwijde digitaliseringstrend binnen de industrie. Siemens Digital Industries (DI) ondersteunt de maak- en procesindustrie met elektrische en mechanische aandrijftechniek en DCS-/SCADA-systemen.

Met onze oplossingen zullen alle onderdelen in de gehele fabrieksketen in de toekomst met elkaar communiceren en samen een intelligent netwerk vormen dat aangeeft hoe de fabriek het meest optimaal kan produceren. Met behulp van de nieuwe Big Data die zo ontstaat, verschuift de productie van massa naar maatwerk in nieuwe, digitale en flexibele fabrieken. Het hardware en software portfolio van Siemens reikt van design en productieplanning tot aan het bieden van service en zorgt voor een naadloze overgang van de virtuele naar de reële wereld.

Jouw achtergrond
Je wordt enthousiast als je denkt aan industrie en IT. Jouw commerciële inzicht, kennis van onze producten en diensten en oprechte interesse zorgt dat je een fijne gesprekspartner bent voor onze klanten. Je vindt het daarnaast leuk om veel op pad te zijn en flexibel te werken: 70% van je tijd ben je onderweg en bij onze klanten in heel Nederland.

Verder neem je mee:
  • een afgeronde technische of bedrijfskundige hbo-opleiding ;
  • meerdere jaren saleservaring ( bij voorkeur in de servicebranche);
  • uitstekende taalvaardigheden in het Nederlands en Engels.
Bij voorkeur heb je ervaring in de automatisering en daarmee kennis van onze markt, onze klanten en hun organisatiestructuren.

Ons aanbod
Wij bieden een informele en professionele werkomgeving met veel ruimte jezelf te ontwikkelen. Je werkt bij een stabiel bedrijf met een sterk merk en hebt toegang tot een internationaal netwerk!
  • De mogelijkheid om je werk in te delen zoals dat bij je past. Denk hierbij aan flexibele werktijden, thuiswerken en parttime werken (minimaal 32 uur).
  • Een deel van je arbeidsvoorwaarden kun je zelf samenstellen met behulp van het Benefits Budget, dat je naast het maandelijkse salaris ontvangt. Het bestaat uit 13,85% van je bruto maandsalaris, inclusief 8% vakantietoeslag. Zo kun je het budget gebruiken voor meer verlof (bijvoorbeeld voor de vakantie van je dromen), voor een extra uitbetaling op een moment naar keuze of voor fiscaal gunstige bestedingen, zoals ons fiets- of verduurzamingsplan.
  • Jaarlijks ontvang je 20 verlofdagen en 6 ADV-dagen.
  • Continu ontwikkelen en doorleren via een uitgebreid en hoogwaardig trainings- en opleidingsaanbod.

Create a better tomorrow with us!
Zie jij jezelf leren, groeien en slagen bij Siemens? Zo ja, dan willen we je graag ontmoeten!
Voor vragen over deze vacature of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sabrine Buitendijk, P&O, 06-13585982.
Bij Siemens is diversiteit belangrijk en geloven we dat dit zorgt voor prettige werksfeer en meer succes. Iedereen is welkom en we zorgen graag voor gelijkwaardige kansen.
Een online assessment en screening zal deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال