Apron Supervisor [Finland]


 

$ads={1}

Lentoasemayhtiö Finavia johtaa ja kehittää 20 lentoasemaa Suomessa. Sujuvat ja laadukkaat palvelut lentoyhtiöille ja matkustajille ovat meille sydämen asia. Kehitämme Suomen saavutettavuutta ja hyviä lentoyhteyksiä. Finavia on kestävän kehityksen edelläkävijä Suomessa ja toimialallaan. Vauhditamme koko lentoliikennealan vastuullisuutta. Tämän mahdollistavat työssään viihtyvät ja jatkuvasti kehittyvät eri alojen asiantuntijat. Yhdessä teemme työtä, jota ilman maailma olisi kaukana.


Finavian Apron Management -yksikkö vastaa lentokoneiden pysäköintisuunnittelusta, lentotietojen ylläpidosta, jäänpoiston ja asematasohinausten koordinoinnista sekä A-CDM-prosessista Helsinki-Vantaan lentoasemalla.


Haemme nyt yksikköömme Apron Supervisoria vakituiseen tehtävään.


Apron Supervisorin työ sisältää ilma-alushinausten koordinointiin, jäänpoistokoordinaatioon ja asematason valvontaan liittyviä tehtäviä. Tehtävässä annetaan hinaus- ja rullausohjeita radioitse sekä käytetään ja valvotaan useita eri järjestelmiä. Työssä tuetaan myös yksikön muita työtehtäviä, kuten ilma-aluspaikoituksen suunnittelua ja lentotietojärjestelmän ylläpitoa.


Etsimällämme henkilöllä on:


  • Hyvä paineensietokyky
  • Kyky suorittaa useita samanaikaisia tehtäviä
  • Kyky johtaa sidosryhmien toimintaa
  • Hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi
  • Hyvät tietotekniset taidot


Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulta löytyy tehtävään vaadittavat ominaisuudet ja olet kiinnostunut toimimaan alati muuttuvassa työympäristössä. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Työ on jaksotyötä.


Finaviassa jokainen työntekijä voi kehittää osaamistaan ja tehdä monipuolisen työuran uniikkien työtehtävien parissa. Lentoasemien ainutlaatuisessa, kansainvälisessä ja jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa paljon erilaista osaamista. Henkilöstötutkimuksen mukaan finavialaiset kokevat työnantajan arvostavan heitä ja antavan heille mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan sekä vaikuttaa koko työyhteisön toimintaan.


Tarjoamme kilpailukykyisiä henkilöstöetuja. Voit tutustua etuihimme ja finavialaisten uratarinoihin osoitteessa finavia.fi/urafinaviassa


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Apron Management Duty Manager Juha Tuominen 19.7. klo 12-14 ja 26.7. klo 12-14 puh. 0207083346

Hae tehtävään 1.8.2023 mennessä. Liitä hakemukseen mukaan myös ansioluettelosi. Etenemme rekrytoinnissa jo mahdollisesti hakuaikana.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال